Beide persberichten (hieronder) staan op MarketWatch van het geronomeerde The Wall Street Journal
Eerste persbericht van 22 mei 2012
Tweede persbericht van 5 juni 2012


PERSBERICHT 1
22 mei 2012, 5:45 p.m. EDT
GROEP EXPERTS VERWERPT VERSLAGEN OVER WORLD TRADE CENTER


Beverly Hills, Calif., 22 mei, 2012/ PRNewswire via COMTEX –
Ingenieurs wijzen op bewijzen van wetenschappelijk bedrog

ROEP OM ONAFHANKELIJK ONDERZOEK

Documentaire Wereld Première – FINAL EDITION

"9/11: Explosief Bewijs – Experts Spreken Zich Uit"

Indien U dacht dat de branden in de World Trade Center twin towers, onstaan bij de vreselijke inslagen van straalvliegtuigen op 11 september 2001, de oorzaak zijn van de instorting van deze iconische wolkenkrabbers, dan zit u ernaast. Experts halen bewijs aan waaruit blijkt dat hoge temperatuurbranders en explosieven werden geplaatst overal in de twin towers en in het minder bekende 47-verdiepingen tellende Gebouw 7, dat dezelfde dag werd vernietigd.

Dit zeggen bijna 1700 architecten en ingenieurs (inmiddels, d.d. 06/14, 2200, red), vertegenwoordigd door Richard Gage, AIA, oprichter van Architects & Engineers For 9/11 Truth en regisseur/producer van een nieuwe documentaire. Na twee jaar in de maak, debuteert vandaag de documentaire "9/11: Explosieve Bewijsvoering – Experts Spreken Zich Uit – Finale Editie", met rode loper en een persconferentie in de Beverly Music Hall, na een voorvertoning gisteren in San Diego's Joyce Beers Center.

Bekend acteur Ed Asner, gastheer en inspreker van AE911Truths's micro-documentaire "Architects & Engineers – Solving the Mystery of WTC 7," vergezelde Gage bij de aftrap in Beverly Hills en hielp bij de introductie van de film. Eveneens bijdragend aan het sterrengehalte bij de Beverly Hills openingsnacht was veteraan Hollywood acteur, John Heard. Hoogbouw architect Robert McCoy, één van de gerespecteerde bouwprofessionals in Experts Speak Out, woonde eveneens de opening bij.

Een keur van speciale gasten zal met Gage verschijnen op andere première locaties door het land, inclusief experts uit de film, familieleden van 9/11 slachtoffers en prominente publieke figuren die 9/11Truth ondersteunen. Mechanisch ingenieur Tony Szamboti en 9/11 familielid Bob McVaine, die voor krantenkoppen zorgde met zijn explosieve 9/11 interview bij Geraldo in Fox News in 2010, zullen de première filmvertoning bijwonen in Philadelphia op 25 juni.

De film toont 43 bouwkundig experts, fysici, chemici en andere technische disciplines, plus een half-dozijn psychologen die discussiëren over de ontkenning van bewijs dat de ingenieurs van AE911Truth hebben gezocht om aandacht te krijgen sinds de oprichting van de non-profit organisatie in 2007. De petitie van de groep, ondertekend door 14000 bezorgde burgers naast die van de bouwkundig experts, roept het Congres van de VS op om een nieuw en onafhankelijk onderzoek te starten.

Voor de complete versie van dit persbericht, bezoek:
https://www.AE911Truth.org/pr

Tour Schedule
https://AE911Truth.org/en/events.html Persconferentie in Los Angeles met Ed Asner op premiere 9/11: Experts Speak Out  ----  911ExpertsSpeakOut.orgTerug naar begin
TOP

Overzicht
PERSBERICHT 2
5 Juni 2012, 5:45 p.m. EDT
Panel van Experts rapporteren onjuiste verslagen van Amerikaanse politieke en militaire Leiders over 9/11

NEW YORK, 5 juni 2012 /PRNewswire via COMTEX/ -- Uitgebreide Nationale Oorlogsoefeningen op 11 September Roepen Meer Vragen Op

Nieuw bewijs toont dat de 11 September activiteiten van voormalig president George W. Bush, vice-president Dick Cheney en minister van defensie Donald Rumsfeld onjuist door officiŽle bronnen zijn gemeld.

Een twintig leden tellend 9/11 Consensus Panel analyseerde bewijzen van persberichten, FOIA verzoeken (FOIA = Freedom of Information Act), en opgeslagen documentbestanden van de 9/11 Commissie voor het produceren van acht nieuwe studies die vandaag (5 juni 2012, red) zijn vrijgegeven.

Het internationale panel ontdekte tevens dat vier omvangrijke trainingsoefeningen in het luchtruim, traditioneel in oktober gehouden, op 9/11 volledig operationeel waren. De grootste, Global Guardian, jaarlijks gehouden door NORAD en de U.S. Strategic and Space Commands, was oorspronkelijk gepland van 22 tot 31 oktober, maar samen met Vigilant Guardian verplaatst naar begin september.

Al verklaarden hooggeplaatste functionarissen dat niemand het gebruik van gekaapte vliegtuigen als wapens had kunnen voorspellen, toch oefende het leger op dergelijke oefeningen op de dag van 9/11 Ė en reeds jaren daarvoor.

Het Panel, dat wijdverspreid verslagen ontdekte over verwarring en vertragingen in de verdedigingsafweer, onderzocht wie de luchtdefensie kon overzien nadat om 9:03 AM de tweede Toren was geraakt.

OfficiŽle bronnen verklaarden dat noch Bush, Cheney, Rumsfeld, plaatsvervangend voorzitter van de Chefs van Staven, Richard Myers (invallend voor generaal Hugh Shelton), noch hoofd van de war-room, generaal Montague Winfield, beschikbaar waren om leiding te nemen tot nadat het Pentagon om 9:37 werd getroffen.

Niettemin tonen opgedoken documenten en memoires dat de hoogste leiders in een eerdere fase betrokken zijn geweest Ė en dat ze later het neerhalen bespraken van de "let's roll" Vlucht 93, voordat wrakstukken wijd verspreid raakten rond de veronderstelde crashlocatie Shanksville, Pennsylvania.

Meest intrigerend is het mysterie wie de war-room van het Pentagon gedurende de bepalende eerste uren heeft geleid.

Deze bevindingen volgen hard op het oordeel van het Kuala Lumpur Tribunaal van 15 mei, waarbij Bush, Cheney en Rumsfeld werden schuldig verklaard aan marteling en oorlogsmisdaden.

Het Consensus Panel heeft 25 educatieve studies afgerond (gebruikmakend van een medisch consensus model) met de "beste bewijzen" aangaande specifieke officiŽle verklaringen over 9/11.

Het doel is het "voorzien van een parate bron van op bewijzen-gebaseerd onderzoek ten behoeve van elk onderzoek dat zou kunnen worden ondernomen door het publiek, de media, academici, of enig ander onderzoeksorgaan of instituut."

De website wordt vertaald naar het Frans, Spaans en andere talen.

Media contacten voor de VS, Canada, Europa: https://www.consensus911.org/media-contacts/

BRON: The 9/11 Consensus Panel

Terug naar begin
TOP

Overzicht

 

 

 

 

Experts spreken zich uit - VIDEO'S, NL ondertiteld
 


 
Meer over het werk van wetenschappers is te vinden op de website van Architects & Engineers For 9/11 Truth.

https://www.ae911truth.org

 

Terug naar begin
TOP

Overzicht

 meer bij deze site
911 Documentaires

911 Actualiteit & Video
911 Links (zeer uitgebreid)
911 Getuigenis William Rodriguez
911 WTC en Explosieven